Wedden op sport

Hou je van sport? En hou je er ook wel van om een gokje te wagen? Dan is wedden op sport echt wat voor jou! Lees er hier meer over!

Steeds populairder

Het wedden op sportwedstrijden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dat komt natuurlijk ook doordat het tegenwoordig steeds makkelijker en veiliger is geworden om online weddenschappen te kunnen plaatsen. Lekker vanuit huis, met je eigen computer of zelfs mobiele telefoon. Daarna op de bank of in een café met vrienden naar je favoriete sportwedstrijd kijken. Dan is de wedstrijd zelf niet alleen spannend, het wordt nog eens extra spannend en intens als je er ook nog geld mee kunt verdienen!

De bookmaker

Het inzetten op een weddenschap begint bij een bookmaker. Een bookmaker wordt ook wel eens een bookie genoemd. Dit is een persoon of een wedkantoor die de weddenschappen organiseert. Zoek voordat je een weddenschap afsluit eerst uit of de bookmaker over de juiste vergunningen beschikt om online sportweddenschappen te mogen aanbieden. Valt de bookmaker onder controle bij de Kansspelautoriteit (KSA)? Dan weet je zeker dat je bij deze aanbieder veilig kunt gokken.

Pre-match of live bet?

Ga je voor een pre-match of een live bet? Bij een pre-match weddenschap heb je tot kort voor de wedstrijd begint de tijd om je weddenschappen af te sluiten. Is de wedstrijd eenmaal begonnen? Dan mag je niet meer inzetten of je bedragen aanpassen. Nu is het tijd om van de wedstrijd te gaan genieten en hopen dat je goed hebt ingezet!

Hou je van nog meer spanning en wil je tijdens de wedstrijd zelfs nog je weddenschappen kunnen aanpassen? Dan is de live bet optie iets voor jou! Hiermee mag je tijdens de wedstrijd inzetten en je bedragen veranderen. Dat maakt het nog eens extra spannend, want iedere verandering in de wedstrijd heeft invloed op jouw winkansen! Gegarandeerd dat je op het puntje van je stoel zit om jouw favoriete speler aan te moedigen!