Poker

Poker is een van de meest populaire spellen in het casino. En dat is natuurlijk niet zonder reden! Ben jij ook al een groot pokerfan? Lees hier alles over dit fantastische spel!

Talloze varianten van poker

Er bestaan talloze varianten van poker. Elke vorm heeft zo zijn eigen manier van spelen, bluffen en het delen van de kaarten. De bekendste en meest gespeelde variant is toch wel Texas Hold ‘em poker. Hierbij speel je met vijf gemeenschappelijke open kaarten en houd je twee eigen gesloten kaarten in je hand. Het doel van het spel is om de hoogst mogelijke kaartcombinatie te maken. Maar wist je dat er ook varianten zijn waarbij je juist de laagste kaartcombinatie moet zien te maken, of waarbij je niet tegen andere spelers speelt, maar juist tegen de bank?

Bluffen

Eén van de spannendste, populairste en interessantste onderdelen van het pokerspel is het bluffen. Denk maar aan de vele films waarin het bluffen aan de pokertafel een reuzespannende scène vormt. Ben jij al erg goed in bluffen? Of durf je het tot nu toe nog niet aan? Probeer het dan eens, je zult het immers toch moeten oefenen om er goed in te worden! Wat wel belangrijk is als je gaat bluffen, is dat je je goed voorbereid. Wie zijn je tegenstanders, hoe spelen ze? Welke kaarten liggen er op het bord? Wat is jouw imago aan de tafel? Alleen dan kun je het beste uit je bluf halen.

Online poker spelen

Ook om online poker te spelen zijn de mogelijkheden eindeloos! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een betrouwbare website te vinden waar jij poker kunt spelen. Vaak kun je het spel gratis een tijdje uitproberen, om te zien of de website en de manier van spelen goed bij je passen. Bevalt het goed? Dan kun je een account aanmaken en voor het echte geld gaan spelen. Word jij de volgende online pokerkampioen!?