Voor zowel ervaren gokkers of sportliefhebbers die wel eens een gokje willen wagen, is het handig om te weten hoe je precies te werk gaat als je wilt wedden op UFC. Dat gaat in een aantal makkelijk te volgen stappen die we in dit artikel zullen bespreken.

Stap 1: Een online bookmaker kiezen

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende en tevens de belangrijkste stap die je kunt nemen. Doe vooral zoveel mogelijk onderzoek naar een goede bookmaker. Kies er een die past bij je wensen. Vraag je dan bijvoorbeeld af op welke sporten je weddenschappen af wilt sluiten. Maar kijk ook naar bonussen die bookmakers geven aan beginnende gebruikers. Deze kunnen namelijk om grote bedragen gaan en verschillen van tijd tot tijd. Enkele voorbeelden van goede online bookmakers voor UFC zijn:
– Bet365
– Betcity.nl
– Bingoal
– LiveScore Bet
– Batavia Casino

Stap 2: Een account aanmaken

Het aanmaken van een account bij een van deze bookmaker websites is eenvoudig en snel te doen. Je moet wel een aantal privé gegevens doorgeven aan deze website uiteraard. De verplichte info die je moet verstrekken is je: naam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer en huisadres. Er zijn sommige bookmakers die nog wat strikter met de regels zijn en ook bijvoorbeeld een kopie van je rijbewijs of andere vorm van ID-bewijs geüpload willen zien. Er zijn zelfs sommige bookmakers die een recent afschrift van je energierekening willen hebben. Ze moeten immers zeker weten dat jij echt bestaat. Wanneer je dit hele proces hebt doorlopen kun je aan de slag. Je hoeft nog niet perse meteen geld op je account te zetten. Lees vooral eerst even goed alle verschillende betaalopties door voor je hiertoe overgaat. Denk er wel om dat je hier ook weer niet te lang mee wacht. Er zijn bookmakers bij wie de startersbonus vervalt wanneer je niet binnen 24 uur na je registratie geld op je account stort.

Stap 3: Geld op je bookmakersaccount storten

Wanneer je je registratie helemaal hebt voltooid, kun je geld gaan storten op je account. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om dit te doen. Bij de meeste bookmakers kun je op alle gebruikelijke manieren geld overmaken. Dan bedoelen we via bankoverschrijving, creditcard, iDEAL of zelfs cheques voor de oudere gokker. Er zijn inmiddels echter ook bookmakers waar het mogelijk is met Bitcoin geld te storten. Hou er wel rekening mee dat het stortingsproces dan misschien wat langer kan duren dan bij een normale storting. Dit is vooral iets om tussen je oren te knopen wanneer je gaat wedden op een wedstrijd die op dezelfde dag nog plaatsvindt.
Wat betreft de grote van de bedragen die je stort; wees je er bewust van dat je aan het gokken bent. Zoals bij iedere weddenschap neem je het risico dat je geld zult gaan verliezen. Stort dus alleen geld op je account dat je echt kunt missen en dus geen geld dat je nodig hebt om je huur of boodschappen van te betalen.

Stap 4: Een weddenschap aangaan

Nu begint het leuke gedeelte, het echte wedden. Als je eenmaal een account en een bedrag op die account hebt gezet, ben je good to go. Je voert simpelweg het bedrag in dat je in wilt zetten en geeft aan op welke wedstrijd en op welke vechter je wilt wedden. Je kunt behalve wedden op de uitslag en winnaar van een gevecht ook wedden op de manier waarop het gevecht wordt gewonnen of in hoeveel rondes de strijd beslist zal worden.

Stap 5: Wordt een UFC expert

Nu je eenmaal kunt gaan wedden op UFC is het ook wel zo handig om er een beetje verstand van te krijgen. Lees je dus zoveel mogelijk in voor je een gok gaat wagen. Kijk bijvoorbeeld naar de statistieken van een vechter of coach en kijk naar diens eigenschappen. Probeer zoveel mogelijk over de sport te weten te komen.